Persoonlijke begeleiding

Wat doe je

Misschien heb je moeite om jezelf te motiveren of weet je niet waar je moet beginnen. Misschien vind je de stap van de basisschool naar de brugklas wel spannend. In dergelijke situaties kan persoonlijke begeleiding van Oikos de uitkomst bieden.

Wij helpen je om schoolwerk een passende plek te geven in jouw leven en zoeken samen de balans. Indien nodig doen we aanvullende testen om een passende leerstijl te vinden. We zien elkaar wekelijks een-op-een en proberen zo tot de kern te komen. Persoonlijke begeleiding is naar gelang van behoefte af te nemen en eventueel te combineren met andere diensten zoals Huiswerkbegeleiding.

Wil jij graag gebruik maken van deze dienst? Of wil je meer informatie? Dat kan, neem dan nu contact met ons op.

Hoe ziet een dag eruit?

We hebben vandaag afgesproken in de Supermarkt in de buurt van jouw school. In een tussenuur ben je hier vaak te vinden, maar we hebben gemerkt dat je schoolprestaties na zo’n tussenuur te wensen overlaat. Jij laat me zien wat je eet en we gaan na hoe wat, hoeveel en wanneer je eet effect kan hebben op je leren. We zien elkaar die avond weer bij Oikos huiswerkbegeleiding waar we de dag doornemen, oefeningen doen en nieuwe doelen stellen.

Menu